Behang voor kinderkamers

U wilt uiteraard het beste voor uw kind. Dat geldt niet alleen voor eten, drinken en kleding maar ook voor de ruimte waar uw kind misschien wel het grootste deel van zijn of haar tijd doorbrengt: de slaapkamer. Onze unieke collectie behang voor kinderkamers is zorgvuldig samengesteld en biedt ontwerpen die u én uw kind gelukkig zullen maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en ons aanbod? Plan dan nu een afspraak in onze showroom, we laten u het graag zien.

Maak een afspraak

behang voor kinderkamers bij atelier edmondo

Ruime keuze behang voor kinderkamers

Behang voor kinderkamers moet bijdragen aan het creëren van een fijne plek voor uw kind. Onze uitgebreide collectie behang biedt veel verschillende opties. Van rustgevende pasteltinten voor een rustige uitstraling tot levendige patronen, elk ontwerp biedt andere voordelen voor de kinderkamer. Bovendien hebben we verschillende designs die passen bij verschillende leeftijden, en zijn er verschillende ontwerpen die jongens of meisjes wellicht meer aan kunnen spreken. Kom langs in de showroom om onze collectie te bekijken.

Behang voor kinderkamers van kwaliteit

Uiteraard zit u er niet op te wachten de kinderkamer ieder jaar opnieuw te behangen; het is de bedoeling dat het behang lang meegaat. Atelier Edmondo werkt alleen met de beste leveranciers voor behang, zodat u ervan uit kunt gaan dat het behang dat u bij ons bestelt van topkwaliteit is. Heeft u vragen over het correct aanbrengen van het behang? We adviseren u natuurlijk graag.

Behangservice

Bent u er niet zeker van of u de kinderkamer zelf goed kunt behangen? Of heeft u geen tijd of zin? Maak dan gebruik van de professionele behangservice van Atelier Edmondo. Onze vakmensen komen graag bij u langs om het bij Atelier Edmondo bestelde behang voor de kinderkamer aan te brengen. Door het vakmanschap van onze medewerkers weet u zeker dat de ruimte op de juiste manier wordt behangen en dat u zo lang mogelijk van het behang kunt genieten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze behangservice? Neem dan contact op met Atelier Edmondo, we beantwoorden uw vragen met plezier.

Neem contact op

behang voor kinderkamers

Advies

Twijfelt u over uw keuze voor behang in de kinderkamer? Weet u bijvoorbeeld niet welk patroon goed past bij uw huidige interieur, of twijfelt u over de kleur? De interieurexperts van Atelier Edmondo adviseren u graag over behang. Met jarenlange ervaring en veel kennis over interieur kunnen we u van professioneel advies dienen. Maak een volledig vrijblijvende afspraak in onze showroom om van deze expertise te profiteren.

Maak een vrijblijvende afspraak

behang voor kinderkamers

Kindveilig behang voor kinderkamers

Uw kind’s gezondheid en veiligheid staan voorop. Ons behang wordt vervaardigd met milieuvriendelijke processen, waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame bronnen en inkt die niet giftig is. Het resultaat is een veilige speelomgeving en een bijdrage aan een gezondere planeet. Ons behang is bovendien bestand tegen dagelijkse slijtage en biedt een duurzame oplossing voor uw huis.

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak