Tapijt reinigen

Een schoon en fris tapijt is goed voor uw wooncomfort en de uitstraling van uw ruimte. Dit merkt u het best als u net een nieuw tapijt heeft aangeschaft. Helaas kunnen met de tijd vuil, vlekken en allergenen zich ophopen in uw tapijt. Onze gespecialiseerde tapijtreinigingsdienst is erop gericht uw tapijt grondig te reinigen, de levensduur te verlengen en een gezondere omgeving te creëren.

uw tapijt laten reinigen zorgt voor een fijne uitstraling

Waarom tapijt laten reinigen?

Door uw tapijt regelmatig zelf goed schoon te maken kunt u al veel doen voor de uitstraling. Alleen zelf reinigen is echter niet genoeg. Hier zijn enkele redenen waarom het nuttig is om voor professionele tapijtreiniging te kiezen:

 • Diepgaande reiniging: In tegenstelling tot reguliere stofzuigers en schoonmaakmiddelen, kunnen professionele reinigingsmethoden diep in de vezels van het tapijt doordringen en vuil, vlekken en allergenen verwijderen die zich onder het oppervlak hebben opgehoopt.
 • Verlenging van de levensduur: Regelmatige professionele reiniging helpt niet alleen om uw tapijt er fris en nieuw uit te laten zien, maar beschermt ook de vezels tegen slijtage. Dit zorgt ervoor dat uw tapijt langer meegaat.
 • Gezondheidsvoordelen: Een schoon tapijt betekent een schonere lucht. Door stof, allergenen en bacteriën te verwijderen creëert u een gezondere leefomgeving voor u en uw gezin.
 • Esthetische waarde: Een schoon en goed onderhouden tapijt verbetert de algehele uitstraling van een ruimte. Het draagt bij aan een aangenamer en gastvrijer interieur.
 • Kostenbesparing op lange termijn: Hoewel er kosten zijn verbonden aan het laten reinigen van uw tapijt, kan het op de lange termijn juist geld besparen. Door de levensduur van uw tapijt te verlengen hoeft u het niet vroegtijdig te vervangen.
 • Verwijderen van hardnekkige vlekken: Professionele tapijtreiniging is bijzonder effectief in het behandelen van hardnekkige vlekken die moeilijk te verwijderen zijn met standaard schoonmaakproducten. Dit is vooral handig voor vlekken zoals wijn, koffie en inkt.

Grondige reiniging

Atelier Edmondo heeft veel ervaring met het reinigen van diverse soorten textiel. De tapijtreiniging van Atelier Edmondo is dan ook bijzonder grondig. We maken gebruik van de beste materialen en reinigingsmiddelen om diepgeworteld vuil en hardnekkige vlekken effectief te kunnen verwijderen. Dit levert een optimaal resultaat op.

uw tapijt laten reinigen zorgt voor een fijne uitstraling

Voor alle soorten tapijt

Er zijn veel soorten tapijt, die allemaal verschillende zorg vereisen. Ons team van ervaren professionals is gespecialiseerd in het behandelen van een breed scala aan tapijtsoorten. We passen onze reinigingsmethoden aan op het materiaal van uw tapijt.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de kosten van het professioneel laten reinigen van uw tapijt? Neem dan contact op met Atelier Edmondo voor een offerte. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een volledig vrijblijvende prijsopgave.

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

 • Tientallen jaren ervaring
 • Deskundig en vakkundig advies
 • Kwaliteitsproducten
 • Advies in de winkel of op locatie
 • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak