Traplopers

U kunt bij Atelier Edmondo terecht om alle ruimtes in uw huis mooier te maken. Uw trappen zijn daarop geen uitzondering: onze prachtige collectie traplopers biedt een laagdrempelige, elegante manier om uw trappen te verfraaien. Met een breed aanbod aan stijlen, kleuren en afwerkingen vindt u bij Atelier Edmondo altijd wat u zoekt. Laat u inspireren tijdens een adviesgesprek, bij u thuis of in de winkel.

 

Comfort

Een traploper kan uw trap niet alleen mooier maken, maar ook comfortabeler. Een goede traploper zorgt ervoor dat de trap zachter en warmer aanvoelt. Bovendien dempt de traploper geluid, zodat u minder last heeft van de voetstappen van uw huisgenoten.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Traploper gelegd door atelier edmondo

Goedkoper dan traprenovatie

Kiezer voor een traploper is een voordelige keuze als het gaat om het verfraaien van uw trap. Een traploper is aanzienlijk goedkoper dan een volledige traprenovatie of het vervangen van de trap, maar biedt dezelfde voordelen.

 

Breed aanbod aan materialen

Als u kiest voor een traploper van Atelier Edmondo geniet u van veel keuzemogelijkheden. Onze traplopers zijn beschikbaar in een breed scala aan materialen, texturen en prints, zodat u altijd een traploper vindt die past bij uw wensen.

hoogwaardige traploper door atelier edmondo

Afwerking naar keuze

Het kiezen van een traploper gaat verder dan het selecteren van het materiaal en de kleur. De afwerking van de traploper heeft veel invloed op het uiteindelijke uiterlijk van de trap. Daarom biedt Atelier Edmondo verschillende afwerkingsmogelijkheden aan die passen bij elke stijl en elk budget.

traploper

Vakkundig geplaatst

Om te zorgen dat uw traploper er op zijn best uit blijft zien, lang meegaat en goed op zijn plek blijft zitten is het belangrijk dat deze vakkundig wordt geplaatst. Atelier Edmondo heeft een team van ervaren vakmensen dat veel ervaring heeft met het inmeten en plaatsen van traplopers. Bij Atelier Edmondo kunt u ervan uitgaan dat uw nieuwe traploper jarenlang meegaat.

 

Snelle levering

Bij Atelier Edmondo streven we ernaar om uw nieuwe traploper zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. We begrijpen dat, zodra u voor een traploper hebt gekozen, u zo snel mogelijk wilt genieten van uw nieuwe aankoop. Door ons efficiënte productieproces kan de traploper vaak al binnen drie weken worden geïnstalleerd.

Vrijblijvend adviesgesprek

We adviseren u graag over een nieuwe traploper. Plan een volledig vrijblijvend adviesgesprek in de winkel of bij u thuis.

Plan een adviesgesprek

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak