Meubelstoffering

Het opnieuw laten stofferen van uw meubelen is een duurzame, economische optie voor het verbeteren van uw interieur. Of u nu een erfstuk wilt restaureren, een beschadigd meubelstuk wilt herstellen, of een frisse, vernieuwende uitstraling wilt geven aan uw huis, Atelier Edmondo staat voor u klaar met ervaring en vakmanschap. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een gratis adviesgesprek met een van onze experts.

 

Hoogwaardige restauratie

Het vakmanschap van Atelier Edmondo is duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van onze resultaten. Onze ervaren vakmensen hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van meubelrestauratie en gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw gerestaureerde meubelstuk mooi wordt én lang mooi blijft.

Plan een adviesgesprek

stoel na meubelstoffering door atelier edmondo

Waarom restaureren?

Het besluit om een meubelstuk opnieuw te laten stofferen kan vele voordelen hebben, zowel vanuit een economisch als een duurzaamheidsperspectief. Het is een manier om meubels een nieuw leven te geven terwijl u de impact op het milieu beperkt en mogelijk kosten bespaart in vergelijking met het kopen van nieuw meubilair.

 

Goedkoper

De kosten van stofferen zijn afhankelijk van de specifieke omstandigheden, zoals de staat van het meubelstuk en de materialen die nodig zijn. Toch is het opnieuw laten stofferen van uw meubelstuk vaak een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met het kopen van nieuw meubilair.

Duurzamer

Naast het economische voordeel is het laten stofferen van uw oude meubels ook een duurzamere keuze. Het geeft meubels een tweede leven en voorkomt dat ze op de stortplaats belanden. Dit helpt om de vraag naar nieuw geproduceerd meubilair en de bijbehorende milieubelasting te verminderen. Door uw meubilair te restaureren, draagt u bij aan een circulaire economie en beperkt u de impact op het milieu.

 

Afgestemd op uw wensen

We streven ernaar een zo persoonlijk mogelijke service aan te bieden. We bespreken graag uw wensen en behoeften voor meubelstoffering, zodat we een restauratieplan kunnen opstellen dat op u is afgestemd. Of u nu een specifieke stof in gedachten heeft, een bijzondere afwerking wilt of de oorspronkelijke look van het meubelstuk wilt behouden, wij zullen er alles aan doen om uw visie tot leven te brengen.

Advies op maat

Elk meubelstuk is anders. Dat betekent ook dat de beste aanpak voor het restaureren van uw meubel uniek is. Onze specialisten adviseren u graag over de beste methode voor uw situatie en wensen in een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan een adviesgesprek

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak