Horren

In de warmere maanden van het jaar is het aangenaam als u de frisse lucht in uw huis kunt laten circuleren. Maar het openen van uw ramen en deuren kan ook ongewenste gasten binnenlaten, zoals muggen, wespen en andere insecten. Bij Atelier Edmondo hebben we de perfecte oplossing: hoogwaardige horren die u beschermen tegen deze ongemakken terwijl u toch van de frisse lucht kunt genieten.

Maak een afspraak

horren van atelier edmondo beschermen tegen insecten

Waarom een hor in uw raam installeren?

Een hor biedt het beste van twee werelden: u kunt genieten van het warme weer en uw huis geventileerd houden, maar bent wel beschermd tegen insecten. Bovendien beschermen horren met extra fijn gaas erg goed tegen pollen. Zo kunnen mensen met hooikoorts genieten van frisse lucht zonder last te krijgen van allergie.

Ervaring en vakmanschap

Met tientallen jaren ervaring biedt Atelier Edmondo u de beste kwaliteit en service. Door onze ervaring kunnen we u adviseren en u helpen een hor te vinden die goed past bij uw interieur en wensen. We blijven altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de interieursector om u als eerste de meest moderne oplossingen te kunnen leveren.

Horren ingemeten en op maat gemaakt

Als u een hor aanschaft bij Atelier Edmondo hoeft u niet zelf aan de slag met het inmeten en installeren van de hor. Om u optimaal te kunnen ontzorgen biedt Atelier Edmondo namelijk een inmeet- en installatieservice aan. Als u een keuze heeft gemaakt komen we bij u langs om de ramen in te meten, zodat we zeker weten dat de hor in precies de juiste afmetingen wordt besteld. Vervolgens komt een van onze vakkundige installateurs de hor bij u in huis plaatsen.

horren van atelier edmondo beschermen tegen insecten

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Onze horren zijn niet alleen stijlvol en effectief, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen, zodat ze er jarenlang goed uit blijven zien. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen, zodat u ze er altijd op hun best uit kunt laten zien.

Passend bij uw interieur

Een hor hoeft niet alleen functioneel te zijn, het kan ook een aanvulling zijn op uw interieur. Bij Atelier Edmondo bieden we een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat u een hor kunt kiezen die past bij uw bestaande decor. Of uw stijl nu modern, traditioneel of ergens daartussenin is, we hebben een hor die bij u past.

Adviesgesprek

Heeft u vragen of bent u niet zeker welke hor het beste bij uw behoeften past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. Onze experts staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. We kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste hor voor uw huis en u adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie.

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak