Over Atelier Edmondo

Het verhaal van Atelier Edmondo begint meer dan 80 jaar geleden. Door de decennia heen hebben we onze kennis, vakmanschap en passie gebruikt om interieurs te transformeren. We zijn trots op onze erfenis en blijven trouw aan de principes van kwaliteit en klantenservice die ons sinds het begin hebben geleid.

Ons proces

Ons doel is altijd om u volledig te ontzorgen. Daarom zijn we graag in alle stadia van uw binnenhuisproject betrokken, of het nou gaat om een kleine verbetering of een volledige renovatie. Dat begint met een vrijblijvend advies specifiek voor uw situatie. Als u kiest voor de producten van Atelier Edmondo meten we de ruimte voor u in. Daarnaast verzorgen we de installatie en afwerking in uw huis. Zo bent u van begin tot eind verzekerd van een goede service.

Ons team

Het team van Atelier Edmondo bestaat uit ervaren professionals die zich inzetten voor het leveren van vakmanschap. Van onze adviseurs tot onze installateurs, iedereen deelt dezelfde passie voor interieur. We zijn altijd beschikbaar om u te adviseren, u te begeleiden bij uw keuzes en ervoor te zorgen dat uw project professioneel wordt uitgevoerd.

Gordijnen geleverd door atelier edmondo

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak