Meubels reinigen

Bij Atelier Edmondo begrijpen we dat het behoud van de uitstraling van uw meubels van groot belang is. Daarom bieden we meubelreiniging aan om uw meubels er weer nieuw uit te laten zien. Met behulp van de beste technologie en producten werken onze experts nauwgezet om vlekken te verwijderen. Of het nu gaat om een luxe bank, een antieke fauteuil of uw favoriete eetkamerstoelen, vertrouw op Atelier Edmondo om uw meubels met zorg en precisie te behandelen.

Neem contact op

door meubels te laten reinigen bij atelier edmondo zijn ze weer als nieuw

Behandeling afgestemd op uw meubel

Ons team van meubelreinigingsexperts heeft uitgebreide ervaring en training in het behandelen van een breed scala aan meubelstoffen en materialen. Van gevoelige zijde tot robuuste lederwaren, wij beschikken over de kennis en expertise om ervoor te zorgen dat de juiste reinigingsmethoden en producten worden gebruikt voor elk specifiek materiaal. We kiezen de meest geschikte reinigingsmethoden en -producten die zowel effectief als veilig zijn voor het materiaal van uw meubels. Dit zorgt voor een op maat gemaakte behandeling die de levensduur van uw meubels verlengt en hun uitstraling verbetert.

meubelstuk gereinigd door atelier edmondo

Allergenen uit meubels verwijderen

Naast het aanpakken van vlekken en vuil, richt onze reinigingsservice zich ook op het verwijderen van allergenen die zich in de loop van de tijd diep in de stof van uw meubels kunnen nestelen. Door gebruik te maken van dieptereiniging kunnen we stof, mijten en andere allergenen verwijderen, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving voor u en uw gezin.

Meubelreiniging zonder schade

U bent uiteraard gehecht aan uw meubels; daarom is schadevrij reinigen altijd onze hoogste prioriteit. Onze methoden zijn effectief maar niet onnodig belastend voor het meubelstuk. Zo kunnen we de stof van uw meubels reinigen zonder andere elementen te beschadigen. Ook met kwetsbaar of antiek meubilair kunt u bij ons terecht voor reiniging; we gaan dan extra voorzichtig te werk.

Meubelstoffering

Is uw meubelstuk zo beschadigd dat het niet meer schoon te maken is, of is er schade opgetreden? Bekijk dan eens onze pagina over meubelstoffering. Bij Atelier Edmondo kunt u uw meubelstuk opnieuw laten stofferen voor een prachtig, als nieuw resultaat. Door onze uitgebreide collectie stoffen kunnen we bijzonder dicht bij het origineel komen.

Meer over meubelstoffering

stoel na meubelstoffering door atelier edmondo

Flexibele planning

Uw tijd is waardevol. Daarom biedt Atelier Edmondo flexibele service. Ons team werkt efficiënt zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van ons werk, zodat uw meubels in een mum van tijd weer prachtig schoon bij u thuis staan. Heeft u speciale wensen of eisen? Neem dan contact op met Atelier Edmondo, samen vinden we zeker een oplossing.

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak