PVC vloeren

PVC is een populaire vorm van vloerbedekking, en terecht. PVC kent vele voordelen: het is goed waterbestendig, dempt geluid en isoleert. Bovendien is PVC duurzaam en in veel verschillende uitstralingen verkrijgbaar. Atelier Edmondo heeft een breed aanbod PVC vloeren zodat u voor elk oppervlak een geschikte PVC vloer vindt. Laat u inspireren en adviseren in een vrijblijvend gesprek in onze winkel.

Plan een afspraak

Een pvc vloer in de keuken gelegd door atelier edmondo

Waarom een PVC vloer?

Kiezen voor een PVC vloer biedt, naast de verscheidenheid aan beschikbare uitstralingen, vele voordelen. PVC is waterbestendig, wat betekent dat de vloeren niet kromtrekken of uitzetten onder invloed van vocht. Dit maakt ze erg geschikt in ruimtes die veel vocht zien zoals keukens en badkamers. Daarnaast is PVC erg slijtvast; door de bovenste beschermlaag komen er niet snel deuken en krassen in de vloer. Deze bovenste beschermlaag zorgt er ook voor dat de vloeren makkelijk te reinigen en onderhouden zijn. Tot slot zorgen PVC vloeren voor goede geluidsdemping.

Een pvc vloer beschikbaar bij atelier edmondo

Floors4Home vloeren bij Atelier Edmondo

Atelier Edmondo levert vloeren van het merk Floors4Home. Dit kwaliteitsmerk biedt PVC vloeren van hoge kwaliteit in een verscheidenheid van uitvoeringen. De vloeren zijn slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. De vloeren van Floors4Home zijn bij Atelier Edmondo uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat u niet lang hoeft te wachten op uw vloer, maar dat deze bijna direct gelegd kan worden.

 

Comfortabele PVC vloeren

Naast de prachtige uitstraling en het onderhoudsgemak bieden de PVC vloeren van Floors4Home ook een hoog niveau van comfort onder de voet. In tegenstelling tot traditionele harde vloeren, hebben PVC-vloeren een zacht en veerkrachtig oppervlak dat comfortabel is om op te lopen. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor gezinnen met kinderen en iedereen die een comfortabeler loopvlak op prijs stelt.

Maak een afspraak

een pvc vloer van floors4home

Goede voorbereiding

Het is belangrijk het leggen van een nieuwe PVC vloer goed voor te bereiden. Een zorgvuldige en grondige voorbereiding zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer er op zijn best uitziet en jarenlang meegaat. Voor een optimaal resultaat is het cruciaal dat de ruimte waar de PVC vloer moet komen eerst goed wordt ingemeten. Onze vakmensen komen daarom altijd eerst bij u langs om op locatie de vloer in te meten. Daarnaast wordt de vloer, als dat nodig is, door onze experts geëgaliseerd. Een gladde, vlakke ondergrond helpt problemen zoals oneffenheden of bobbels te voorkomen.

 

Legservice

Atelier Edmondo streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid uw vloer, ondervloer en plinten professioneel door onze vakmensen te laten leggen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe vloer, wetende dat deze goed is gelegd. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze legservice.

Contact

floors4home pvc vloer beschikbaar bij atelier edmondo

Vrijblijvend adviesgesprek

Bent u geïnteresseerd in een PVC vloer van Atelier Edmondo? Of twijfelt u over de beste oplossing voor uw ruimte? Plan dan een vrijblijvend gesprek in, een van onze experts adviseert u graag.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak