Gordijnen

Gordijnen zijn meer dan alleen een middel om het licht in uw ruimte te reguleren. Ze spelen een grote rol in het bepalen van de sfeer en functionaliteit van uw interieur. Het brede aanbod gordijnen van Atelier Edmondo biedt vele opties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een afspraak, een van onze experts adviseert u graag.

 

Op maat gemaakt

Bij Atelier Edmondo streven we er altijd naar om gordijnen te leveren die perfect aansluiten op uw behoeften en wensen. Daarom zijn onze gordijnen op maat gemaakt. Of u nu op zoek bent naar gordijnen voor een breed panoramaraam of juist een kleiner raam wilt aankleden, ons vakmanschap zorgt ervoor dat we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Gordijnen geleverd door atelier edmondo

Kamerhoge gordijnen

Atelier Edmondo levert altijd kamerhoge gordijnen. Dat betekent dat de gordijnen zijn gemaakt uit een erg brede baan stof. Omdat de baan stof breder is dan de hoogte van het plafond, hoeft het gordijn niet uit verschillende stukken stof gestikt te worden. Het gordijn bestaat uit één lange baan stof. Omdat er maar één rol stof gebruikt wordt, worden de gordijnen niet ontsierd door verticale naden.

 

Verschillende materialen

Gordijnen kunnen veel verschillende doeleinden hebben. Is het gordijn vooral decoratief, moet het verduisteren of juist lichtdoorlatend zijn? Bent u op zoek naar gordijnen van ribstof of met een bepaalde print? Atelier Edmondo heeft een breed aanbod van kamerhoge gordijnen. Bent u benieuwd? Kom dan eens langs in de winkel om ons aanbod te kijken en u te laten inspireren, of plan een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Maak een afspraak

kamerhoge gordijnen geleverd door atelier edmondo

Snelle levertijd

Bij veel leveranciers van gordijnen zijn de levertijden lang. Atelier Edmondo heeft het inmeet-, bestel- en leveringsproces geoptimaliseerd om de levertijd van uw gordijn zo kort mogelijk te maken. Meestal is het mogelijk uw gordijnen 2 tot 3 weken na uw keuze al bij u thuis geïnstalleerd te hebben. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe gordijnen.

Gordijnen voor isolatie

Gordijnen dienen niet alleen als decoratie en om licht tegen te houden. Dikke gordijnen bieden uitstekende warmte-isolatie. Zeker in de winter kunnen de juiste gordijnen u helpen de warmte binnen te houden om zo de energierekening te verlagen. Daarnaast isoleren dikke gordijnen goed tegen geluid. Woont u op een plek met veel omgevingsgeluid of slaapt u licht? Investeer dan in de juiste gordijnen om rust in huis te creëren.

 

Volledig ontzorgd

Atelier Edmondo streeft ernaar u volledig te ontzorgen bij de aanschaf van uw nieuwe gordijnen. Daarom bieden we een inmeetservice én installatieservice. Voor u de gordijnen bestelt komen we bij u langs om de ruimte in te meten zodat het gordijn met de juiste afmetingen geleverd kan worden. Als het gordijn geleverd is wordt het door onze experts geïnstalleerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat het gordijn op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Vrijblijvend adviesgesprek

Twijfelt u over uw keuze voor een nieuw gordijn, of heeft u vragen over ons proces? We lichten onze werkwijze en uw opties graag toe in een vrijblijvend adviesgesprek, bij ons in de winkel of bij u thuis.

Plan een adviesgesprek

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak