Binnenhuisarchitect

Twijfelt u over de beste manier om uw interieur mooier te maken? Atelier Edmondo kan u helpen. Plan een gesprek met onze gediplomeerde binnenhuisarchitect om een plan te maken voor uw interieur.

Neem contact op

Ruimte ingericht door een binnenhuisarchitect van Atelier Edmondo

Uw wensen

We begrijpen dat uw interieur aan uw unieke wensen en eisen moet voldoen. We beginnen elk project met een gedetailleerde bespreking van uw wensen en behoeften. We nemen de tijd om uw stijl, levensstijl en wensen te begrijpen, zodat we een ontwerp kunnen creëren dat echt van u is. Of u nu houdt van een moderne, minimalistische uitstraling, of een meer traditionele, klassieke stijl, onze binnenhuisarchitecten hebben de ervaring en expertise om uw visie tot leven te brengen.

Volledig ontzorgd

Gaat u akkoord met het plan van onze architect? Dan kunt u alle benodigde materialen, van vloerbedekking tot behang en van gordijnen tot meubelstoffering, direct bij ons kopen. We meten de ruimte in en installeren alles vakkundig en zorgvuldig. Zo bent u in één keer volledig ontzorgd. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak