Tapijten en vloerkleden

De kracht van een goed tapijt of vloerkleed is niet te onderschatten. Het kan de sfeer van een ruimte transformeren, uw persoonlijke stijl accentueren en comfort en warmte toevoegen aan uw huis. Atelier Edmondo is gespecialiseerd in het selecteren en leveren van de hoogste kwaliteit tapijten en vloerkleden. We zijn er om u te helpen bij het vinden van het ideale tapijt of vloerkleed voor uw ruimte. Plan een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor uw ruimte te ontdekken.

 

Verscheidenheid aan stijlen

Met ons uitgebreide en gevarieerde assortiment kunt u erop vertrouwen dat we een tapijt of vloerkleed hebben dat aansluit bij uw smaak en interieur. Alle tapijten in onze collectie zijn geselecteerd op design én kwaliteit. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw aankoop niet alleen prachtig oogt, maar ook lang meegaat.

Plan een adviesgesprek

Vloerkleed gelegd door Atelier Edmondo

Vakkundig ingemeten

Om te zorgen dat uw nieuwe tapijt perfect past in de daarvoor bedoelde ruimte, is het belangrijk dat het precies de juiste afmetingen heeft. Om u te ontzorgen biedt Atelier Edmondo een gratis inmeetservice. Een van onze ervaren vakmensen komt bij u langs om de ruimte in te meten, zodat we zeker weten dat we de juiste maten hebben. Vervolgens wordt het tapijt perfect op maat geproduceerd.

 

Warmte-isolatie

Tapijten en vloerkleden hebben meer voordelen dan alleen het mooier maken van uw ruimte. Een van de andere voordelen is het feit dat tapijten en vloerkleden warmte-isolerende eigenschappen hebben. Door een tapijt of vloerkleed aan uw ruimte toe te voegen kunt u genieten van een warmere omgeving. U houdt de warmte vast en de koude lucht buiten, wat zeker in de wintermaanden een mooie besparing op de energierekening kan opleveren.

Vloerkleed verkrijgbaar bij Atelier Edmondo

Snelle levertijd

Het is begrijpelijk dat u liever niet lang wilt wachten als u een tapijt of vloerkleed heeft gekozen. We streven er daarom altijd naar om onze klanten een snelle levering van hun nieuwe tapijt of vloerkleed te bieden. Vaak is het mogelijk het tapijt of kleed al binnen enkele weken na uw bestelling gelegd te hebben. Neem contact op voor meer informatie over levertijden.

Contact

Vloerkleed van atelier edmondo

Legservice

Uw tapijt zelf leggen is een hele klus, en als het niet goed gelegd wordt heeft dat een negatief effect op de uitstraling van uw vloer en gaat het tapijt minder lang mee. Bij Atelier Edmondo geniet u daarom van onze gratis legservice: onze ervaren vloerenleggers leggen uw tapijt en werken het vakkundig af. Zo bent u ervan verzekerd dat het tapijt optimaal gelegd wordt.

 

Deskundige hulp bij uw keuze

We weten dat de keuze voor het perfecte tapijt of vloerkleed voor uw ruimte een uitdaging kan zijn, gezien de vele stijlen, kleuren en materialen die beschikbaar zijn. Daarom bieden we deskundige hulp om u te begeleiden bij uw keuze. Onze binnenhuisarchitect heeft de kennis en de vaardigheden om u te helpen bij het navigeren door de vele mogelijkheden en het vinden van het perfecte product.

Vrijblijvend adviesgesprek

Om u zo veel mogelijk te helpen bij het vinden van het ideale tapijt of vloerkleed kunt u bij Atelier Edmondo terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we graag uw wensen en de mogelijkheden voor uw ruimte.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak