Raamdecoratie

De juiste raamdecoratie kan een wereld van verschil maken voor uw ruimte. Als een belangrijk element van het interieurdesign dragen ze niet alleen bij aan de esthetiek, maar bieden ze ook functionaliteit – het reguleren van natuurlijk licht, het bieden van privacy en het verbeteren van de energie-efficiëntie. Met onze uitgebreide collectie exclusieve raamdecoratie helpen we u om uw huis er op zijn best uit te laten zien. We ondersteunen u bij het kiezen van de perfecte raamdecoratie die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur.

 

Ruim aanbod

We zijn trots op onze uitgebreide collectie van raamdecoraties die elk hun eigen charme en voordelen bieden. Onze collectie omvat alles van traditionele gordijnen tot jaloezieën, shutters, plisségordijnen en rolgordijnen. Door ons diverse aanbod zijn we altijd in staat een optie te bieden die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Maak een afspraak

Gordijnen

Bent u op zoek naar klassieke gordijnen? Atelier Edmondo biedt een breed scala aan kamerhoge gordijnen, variërend in stijl, kleur, patroon en stof. U kunt hier meer over lezen op onze pagina over gordijnen.

Meer over gordijnen

 

Materialen voor elke ruimte

Elke ruimte in uw huis is anders. Daarom zijn aan elke ruimte ook andere eisen verbonden voor de raamdecoratie, qua stijl én materiaal. Door ons brede aanbod biedt Atelier Edmondo altijd wat u zoekt. Of u nu op zoek bent naar raamdecoratie die voldoende licht binnenlaat voor uw woonkamer, volledige verduistering voor uw slaapkamer, vochtbestendige oplossingen voor uw badkamer of praktische en stijlvolle opties voor uw kantoor, u kunt het vinden bij Atelier Edmondo.

raamdecoratie zoals beschikbaar bij atelier edmondo

Korte levertijden

We begrijpen dat u na het maken van uw keuze graag snel wilt genieten van uw nieuwe raamdecoratie. Daarom streven we altijd naar een efficiënte service voor een korte levertijd. We zorgen ervoor dat uw raamdecoratie zo snel mogelijk bij u thuis of op kantoor kan worden geïnstalleerd. Vaak kan raamdecoratie al na twee tot drie weken worden geleverd.

Raamdecoratie ingemeten door experts

Om een goede pasvorm van uw nieuwe raamdecoratie te garanderen is het correct inmeten van uw ramen cruciaal. Daarom komt een van onze experts altijd bij u langs om de ramen in te meten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw raamdecoratie in de juiste maten geleverd wordt.

 

Installatieservice

Om u volledig te ontzorgen biedt Atelier Edmondo installatieservice. Als uw artikelen zijn geleverd komen we bij u langs om de raamdecoratie vakkundig te installeren. Met aandacht voor detail zorgen we ervoor dat uw raamdecoratie niet alleen veilig en correct geïnstalleerd wordt, maar ook dat deze volledig tot zijn recht komt in uw ruimte.

zonwering kantoor

Vrijblijvende adviesafspraak

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is niet altijd een makkelijke beslissing. Plan daarom een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw wensen en budget.

Plan een adviesgesprek

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak