Gordijnen reinigen

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van elk interieur. Ze dragen bij aan de esthetiek en functionaliteit van uw ruimte. Na verloop van tijd kunnen ze echter stof en vuil verzamelen, waardoor ze er minder aantrekkelijk uitzien. Bij Atelier Edmondo begrijpen we het belang van schone gordijnen. Daarom kunt u gebruik maken van onze reinigingsservice. Met de beste technologie en reinigingsmethoden zorgen we ervoor dat uw gordijnen er weer als nieuw uitzien. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Atelier edmondo gordijnen reinigen

Waarom uw gordijnen laten reinigen?

Gordijnen spelen niet alleen een esthetische rol in uw interieur, maar dienen ook als bescherming tegen zonlicht en als isolatie. De meeste gordijnen worden veel gebruikt en vaak open- en dichtgeslagen. Naarmate de tijd vordert kunnen ze op die manier veel stof en vuil verzamelen. Als deze zich ophopen kunnen ze de luchtkwaliteit in uw huis en de uitstraling van uw gordijnen negatief beïnvloeden. Regelmatige reiniging van gordijnen is daarom essentieel. Het kan ook de levensduur van uw gordijnen verlengen, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.

Atelier edmondo gordijnen reinigen

Ons proces

Ons proces begint met het aandachtig bekijken van de situatie. We kijken naar het materiaal van uw gordijnen, de mate van vervuiling en eventuele specifieke hardnekkige vlekken. We gebruiken de beste materialen en reinigingsmiddelen om uw gordijnen goed schoon te krijgen zonder ze te beschadigen. We reinigen grondig om ervoor te zorgen dat uw gordijnen er weer fris uitzien.

Gordijnen reinigen zonder schade

U wilt natuurlijk niet dat uw gordijnen schade oplopen bij het reinigen. Atelier Edmondo gaat daarom altijd uiterst voorzichtig te werk. Door onze uitgebreide ervaring weten we uw gordijnen te reinigen zonder deze te beschadigen. Gaat het om bijzonder kwetsbare of antieke gordijnen? Ook dan bent u bij Atelier Edmondo aan het juiste adres.

Deskundig

Ons team van professionals is hoogopgeleid en heeft uitgebreide ervaring in het omgaan met verschillende soorten stoffen en materialen. Door deze brede ervaring zijn we uitgerust met de kennis en vaardigheden om alle mogelijke soorten gordijnen effectief te reinigen.

gordijn laten reinigen bij atelier edmondo

Reparatie of vervangen van uw gordijnen

Zijn uw gordijnen zo ernstig vervuild dat ze niet meer gereinigd kunnen worden, of zijn ze beschadigd? Dan kunt u bij Atelier Edmondo terecht voor reparatie of vervanging van uw gordijnen. We hebben tientallen jaren ervaring met gordijnen en kunnen u ondersteunen van de materiaalkeuze tot de installatie. Lees meer over de mogelijkheden op onze pagina over gordijnen.

Meer over gordijnen

Gordijnen geleverd door atelier edmondo

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten reinigen van uw gordijnen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een prijsopgave op maat.

Contact

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak