PVC-vloeren voor keukens

Het is belangrijk een goede vloer te hebben in de keuken. U bent uiteraard op zoek naar een zo mooi mogelijke uitstraling voor deze belangrijke ruimte in uw huis, maar hoe de vloer eruitziet is niet de enige belangrijke eigenschap voor een keukenvloer. Omdat er in de keuken nogal eens geknoeid kan worden met water, olie en andere dingen is het belangrijk dat de vloer goed waterdicht is. Daarom raadt Atelier Edmondo altijd PVC-vloeren aan voor in de keuken. Deze vloeren hebben een prachtige uitstraling, maar zijn ook bijzonder water- en vuilbestendig. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om de mogelijkheden voor uw keukenvloer te bespreken.

Plan een adviesgesprek

Een pvc vloer in de keuken gelegd door atelier edmondo

De voordelen van PVC-vloeren in de keuken

PVC-vloeren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook een reeks praktische voordelen specifiek voor keukenruimtes. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen de dagelijkse uitdagingen van een keuken, zoals het morsen van water en vet en veel schoonmaken. Bovendien bieden ze een comfortabel loopvlak en zijn ze bestand tegen zware meubels, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zowel kleine als grote keukens.

Een pvc vloer beschikbaar bij atelier edmondo

PVC-vloeren van Floors4Home

Atelier Edmondo is leverancier van de kwaliteitsvloeren van het merk Floors4Home. Deze PVC-vloeren, bekend om hun superieure kwaliteit, zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle uitvoeringen. Een van de grootste voordelen van deze vloeren is hun slijtvastheid, wat ze ideaal maakt voor intensief gebruik. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden, wat u op de lange termijn tijd en moeite bespaart. Dankzij de ruime voorraad bij Atelier Edmondo kunt u rekenen op een snelle levering, waardoor uw vloer in een mum van tijd geplaatst kan worden. Bent u benieuwd naar de vloeren van Floors4Home? Kom dan een kijkje nemen in de winkel en laat u inspireren.

Contact

Vakkundig ingemeten en gelegd

Een perfecte vloer begint met een nauwkeurige meting. Daarom wordt elke vloer die wordt gelegd door Atelier Edmondo wordt geleverd eerst vakkundig ingemeten. Ons team van professionals zorgt ervoor dat uw PVC-vloer precies. Vervolgens leggen we de vloer bij u thuis. We besteden aandacht aan elk detail, van de voorbereiding van de ondervloer tot de afwerking. Zo bent u er zeker van dat u jarenlang kunt genieten van een vloer die er geweldig uitziet.

Advies op maat

Elke keuken is uniek, en daarom bieden we bij Atelier Edmondo persoonlijk advies op maat. Door onze uitgebreide ervaring in interieur weten we u als geen ander te adviseren over de beste keuze voor uw keuken. Of u nu vragen heeft over kleuren, patronen, materialen of de beste vloerkeuze voor uw specifieke situatie, ons team van ervaren medewerkers staat klaar om u te helpen.

Gevarieerd assortiment

Ons assortiment PVC-vloeren biedt een breed scala aan stijlen, kleuren en patronen. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of een meer traditionele look, bij Atelier Edmondo vindt u de perfecte vloer voor uw keuken. We blijven ons assortiment voortdurend vernieuwen om aan de veranderende smaak en trends van onze klanten te voldoen.

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak