Trapbekleding voor veiligheid

Bijna elk huis heeft een trap, maar voor sommige mensen kan deze trap een obstakel gaan vormen. Voor jonge kinderen, ouderen of mensen die om uiteenlopende redenen niet zo goed ter been zijn kan traplopen een uitdaging én een risico zijn. Een antislip-trapbekleding kan dit probleem oplossen  door de grip op de trap te vergroten en het gevaar op uitglijden te verminderen. Atelier Edmondo heeft een breed aanbod veilige trapbekledingen. Plan nu een afspraak om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Afspraak maken

trapbekleding voor veiligheid

Speciale trapbekleding voor veiligheid

Atelier Edmondo heeft verschillende soorten trapbekleding in het assortiment die niet alleen mooi, maar ook veilig zijn. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun slipvastheid om het risico op uitglijden op de trap zo klein mogelijk te houden. Zo kunt u weer veilig de trap op en af.

 

Uitgebreid aanbod

Om aan ieders stijl en behoeften te voldoen biedt Atelier Edmondo een uitgebreid assortiment trapbekleding. Van een luxueuze, zachte uitstraling tot een moderne, strakke look, u vindt in ons assortiment altijd iets dat past bij de stijl van uw interieur. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan eens langs in de showroom om inspiratie op te doen en voor advies op maat.

Afspraak maken

Vakkundig plaatsen en inmeten

Voor een goede levensduur van uw veilige trapbekleding is het juist installeren van de bekleding cruciaal. Daarom biedt Atelier Edmondo alle klanten onze vakkundige inmeet- en installatieservice. Na het bestellen van een trapbekleding komt eerst een van onze medewerkers de trap inmeten zodat de stof in precies de juiste afmetingen wordt geleverd. Vervolgens komen onze vakmensen de trapbekleding installeren. Zo weet u zeker dat de installatie juist wordt uitgevoerd en u zo lang mogelijk van uw nieuwe trapbekleding kunt genieten.

Andere voordelen van trapbekleding

Trapbekleding biedt meer voordelen dan alleen veiligheid. Het heeft ook een positief effect op uw comfort én de duurzaamheid van uw huis. De geluidsdempende eigenschappen van trapbekleding zorgen voor een stillere, rustigere omgeving, ideaal in huizen met meerdere verdiepingen of in appartementen. De zachte textuur van de stof verhoogt het comfort, vooral prettig voor wie graag op blote voeten loopt. Bovendien werkt trapbekleding als een natuurlijke isolator, wat kan helpen om uw energierekening te verlagen door de warmte in uw huis te behouden.

Oplossingen op maat

Iedere huiseigenaar heeft unieke behoeften en voorkeuren. Juist daarom biedt Atelier Edmondo op maat gemaakte oplossingen voor trapbekleding. Ons team van experts staat voor u klaar om samen met u uw interieurvisie te realiseren. We luisteren naar uw wensen, evalueren de specifieke kenmerken van uw ruimte en bieden persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat onze interieuroplossingen perfect aansluiten bij uw wensen.

Waarom Atelier Edmondo?

Met een trotse geschiedenis van meer dan 80 jaar is Atelier Edmondo uw toonaangevende partner voor alle aspecten van binnenhuisdecoratie. Kiezen voor Atelier Edmondo betekent kiezen voor:

  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig en vakkundig advies
  • Kwaliteitsproducten
  • Advies in de winkel of op locatie
  • Volledige ontzorging

Maak een afspraak

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zoekt u interieuradvies? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze experts.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

Wilt u tips en nieuws over interieur en updates over Atelier Edmondo ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld aan

Maak een afspraak